Nog geen plannen of gewoon geen zin om te koken in het weekend van 27 januari? Geen nood, we hebben de oplossing!

We nodigen je graag uit op de jaarlijkse restaurantdagen van Basket Groot Zemst.

De ideale gelegenheid om een team etentje te houden of samen met je familie, vrienden en BGZ-sympathisanten te genieten van de lekkere gerechten!

We kijken er alvast naar uit om jullie massaal te verwelkomen op de restaurantdagen.

Wanneer

  • Zaterdag 27 januari 2024 : 17u30 – 21u30
  • Zondag 28 januari 2024 : 11u30 – 15u00

Locatie

Dit jaar gaat het restaurant door in de Parochiezaal Eppegem, Zenneweg7.

 

 

 

 

Basket Groot Zemst is dit weekend aanwezig op de kerstmarkt in Zemst! Deze vrijdag van 17u tot 23u, en zaterdag van 14u tot 23u. 

Ideaal om samen met jullie team de eindejaarsperiode in te zetten. Kom ons bezoeken en geniet van de gezellige sfeer en een drankje.

Tot dan!

Wat een topeditie! 38 ploegen hadden een fijne quiz-avond!
Bedankt aan alle deelnemers, helpers en het organisatieteam.

Dankzij deze sponsors konden alle teams kiezen uit een mooie prijzentafel: Pin'Art Wines & Spirits, Brouwerij Sweynbeer, Slagerij Jens & Jana, Dranken en Zuivelhandel Uylenbroeck, Roosemarijn, Brouwerij Het Anker, Bakkerij Carl, SmartGames, Technopolis, The Gathering - Paintball en Lasershooting, Arolla flowers, Bakkerij De Kock Zemst - Weerde, Dujoo, Prik & Tik Mechelen, Sorella, Modemakers en CDB Sports.

Kroon jij je tot BGZ Quiz-kampioen? Schrijf je snel in!

Ja hoor, ook dit jaar zijn we er weer bij! Kroon jij je dit jaar tot quizkampioen van BGZ? Of geniet je er vooral van om in goed gezelschap vragen op jou te laten afvuren? Verzamel dan snel een paar gezellige en/of slimme ploegmaats (4 personen per team) en schrijf je nu in voor de BGZ Quiz op vrijdag 10 november!

Wat zit erin voor jou? Kans op een van de mooie prijzen van onze sponsors, maar garantie op een leuke en interessante avond. Bovendien steun je er de werking van onze club mee.

Inschrijven doe je door je ploegnaam te mailen naar quiz@basketgrootzemst.be Je ontvangt daarna de nodige info voor de betaling van het inschrijvingsgeld van €25 per team.

Tot dan!

Sponsors
Kalender
Verjaardagen
01/03
Gil Abts
05/03
Vincent Van Den Eede
06/03
Frank Brak

© website powered by Twizzit.com