Hey Girls,

Zin om het U14 meisjes-team te versterken?

Ben je geboren in 2009 of 2010 geef ons dan snel een seintje via info@basketgrootzemst.be of bulldogs@bbbulldogs.be

Hopelijk tot binnenkort!

Net zoals vele sporten zit basketbal in de lift en dat merken we ook bij Basket Groot Zemst. We hebben heel wat nieuwe BGZ'ers mogen verwelkomen in de BGZ-family! Daar is spijtig genoeg een neveneffect aan, namelijk dat we als club onze maximum-capaciteit hebben bereikt voor heel wat van onze ploegen en geen extra spelers/speelsters meer kunnen laten aansluiten bij onze teams.

Binnenkort publiceren we op onze website een overzicht van de beschikbare plaatsen per team voor het seizoen 2022-2023.

 

Na een jaar afwezigheid -om uiteraard evidente redenen-, zijn we weer helemaal terug met onze BGZ-quiz!

Virussen hebben wellicht geen geheimen meer voor jou, maar is dat ook zo met andere onderwerpen? Of ben jij vooral te vinden voor een gezellige en sfeervolle avond?

Schrijf vrijdag 12 november dan maar snel in je agenda! Stel een team van maximaal 4 (gelegenheids-)quizzers samen en zet je grijze hersenmassa aan het werk terwijl je geniet van een hapje en drankje!


Deelnemen? Mail snel naar quiz@basketgrootzemst.be met vermelding van je teamnaam.

Je inschrijving is definitief na de storting van het inschrijvingsgeld van €20 per team.

Beste BGZ’er,

Seizoen 2020-2021, wat een atypisch en zelfs chaotisch seizoen! Voor velen was het al sinds oktober grotendeels voorbij, wat een grote domper op het seizoen zette. Toch onthouden we als bestuur vooral de positieve dingen. Dingen die we te danken hebben aan jou, als speler, familie, vrijwilliger, supporter en/of sympathisant. Dankzij jou konden we toch die enkele weken het ’normale’ basketbal aanbieden.

Dankzij jou konden we snel aanpassen aan nieuwe maatregelen en ondanks de vele annulaties zoveel mogelijk trainingen organiseren zij het in- of outdoors. En dankzij jou werd ook de koekjesverkoop gigantisch succes.

We beseffen dat er in het afgelopen seizoen niets evident was, dus bedankt voor jouw begrip, flexibiliteit en ongelooflijke inzet!

Om de clubgeest te bevorderen en communicatie te vergemakkelijken, schakelen we vanaf dit seizoen over op de Twizzit-app! Je wedstrijdagenda bijhouden, communiceren met je coach en medespelers of je afwezigheid doorgeven? Het kan vanaf nu allemaal op één plek!

Ook de communicatie vanuit de club zal via dit gebruiksvriendelijke kanaal verlopen; oa. de betalingsuitnodiging voor het lidgeld zal je hierin terugvinden, maar daarover volgt later meer informatie.

Elk lid krijgt een uitnodiging om zich aan te sluiten met de app, maar ook als supporter kan je een account aanmaken en op de hoogte blijven van je favoriete ploeg! Geïnteresseerd? Neem zeker een kijkje!

 

Sponsors
Kalender
Verjaardagen
03/07
Margot Willems
05/07
Wodan Beullens
06/07
Audrey Blogie
06/07
Elise Nees

© website powered by Twizzit.com