Beste BGZ’er,

Seizoen 2020-2021, wat een atypisch en zelfs chaotisch seizoen! Voor velen was het al sinds oktober grotendeels voorbij, wat een grote domper op het seizoen zette. Toch onthouden we als bestuur vooral de positieve dingen. Dingen die we te danken hebben aan jou, als speler, familie, vrijwilliger, supporter en/of sympathisant. Dankzij jou konden we toch die enkele weken het ’normale’ basketbal aanbieden.

Dankzij jou konden we snel aanpassen aan nieuwe maatregelen en ondanks de vele annulaties zoveel mogelijk trainingen organiseren zij het in- of outdoors. En dankzij jou werd ook de koekjesverkoop gigantisch succes.

We beseffen dat er in het afgelopen seizoen niets evident was, dus bedankt voor jouw begrip, flexibiliteit en ongelooflijke inzet!


Daaruit putten we ook onze moed om vol overgave het seizoen ’21-’22 voor te bereiden. We gaan ervan uit dat we binnenkort volledig mogen opstarten en dat we deze keer het seizoen kunnen uitspelen.

Ons doel voor het komende seizoen? Verder bouwen op de fundamenten die we de afgelopen seizoenen gelegd hebben. Een goede basketopleiding bieden in een aangename (club)sfeer blijft ons ultieme doel. Met de opstart van een U12-meisjesploeg zetten we dan ook onze ambitie verder om de jeugdwerking voor jongens én meisjes uit te bouwen.

We wensen jullie eerst en vooral een leuke zomer toe, en we kijken -wellicht samen met jou- enorm hard uit naar het nieuwe seizoen!

Met sportieve groeten,

Erik, Bart, Bart, Martijn, Brecht & Glenn

Bestuur Basket Groot Zemst